Home > O Error > Ubuntu Buffer I O Error On Device Sr0

Ubuntu Buffer I O Error On Device Sr0

Contents

It would be nice to get this resolved. The issue occurs during boot from the cd, and no matter what I do I get a medium error with error messages exactly as those draimus listed. This doesn't necessarily mean that the disk has not been burned correctly. Now the problem didn't come again! http://centralpedia.com/o-error/ubuntu-buffer-i-o-error-on-device.html

I had the same issue until I burned another ISO image. The CD from the first install, doesn't work anymore, too >.

Buffer I/o Error On Device Logical Block

In brasero didn't appear the method of burning so waht type uses to burn a ISO or any type of file? I recommend running the FAT32 formatting option on your USB if you don't have any persistent data you'd like to keep on your USB stick. Changed in fedora: status: New → Invalid Changed in linux (Ubuntu): assignee: Ubuntu Kernel Storage Team (ubuntu-kernel-storage) → nobody status: Confirmed → Fix Released bobbycarr (bc6255) wrote on 2010-03-02: #69 Download

  1. Chris Coulson (chrisccoulson) wrote on 2008-10-04: #13 As two people (including the original reporter) have stated that this bug appears to be resolved for them, I'm going to mark this as
  2. Does the reciprocal of a probability represent anything?
  3. after upgrade to Ubuntu 8.10 jnissly Ubuntu 1 11-07-2008 08:27 AM Buffer I/O error on device sda.
  4. These Aren't Roasted!
  5. The time now is 06:40 PM.
  6. I have noticed that the errors also occur with factory printed cds, but also here the contents can be copied over at full speed once the drive settles: Nov 10 18:07:39
  7. On Pressing ESC at that screen, It shows: Buffer I/O error on device sr0, logical block 0 Buffer I/O error on device sr0, logical block 1 ...
  8. installation boot usb-drive share|improve this question edited Jul 19 '13 at 12:52 asked Jul 19 '13 at 12:08 tapananand 1406 Which sony vaio version are you using and is

Help? P4man (duvel123) wrote on 2009-11-01: #55 I never had this problem from ubuntu 7.04 to 9.10. ERROR: '/dev/disk/by-label/ARCH_201504' device did not show up after 30 seconds... Buffer I/o Error On Device Sr0 Logical Block 0 Redhat If you wait it out and use the "all_generic_ide" command line option, it will install properly.

Offline #12 2015-04-13 18:10:31 ewaller Administrator From: Pasadena, CA Registered: 2009-07-13 Posts: 13,634 Re: Installation problems: I/O erro: dev sr0 Update: I encountered this myself this weekend. Buffer Io Error On Device Sda It worked for me also. These Aren't Roasted! click for more info Leann Ogasawara (leannogasawara) wrote on 2008-11-21: #31 If you are still experiencing issues, please open a new report as you are likely experiencing a slightly different bug than the original reporter

Join Date Nov 2008 Beans 128 DistroUbuntu Re: Buffer I/O error on device sr0, logical block This usually pops up when the installer can't read the CD. Buffer Io Error On Device Dm-0 Weird. Is there a way the novice can clean up a corrupt BIOS that DBAN, and pulling the battery doesn't touch? None, the status of the bug is updated manually.

Buffer Io Error On Device Sda

Thanks Stefan Foerster (mls-mnet-online) wrote on 2008-09-13: #8 I see the same bug during clean install not only of Intrepid Ibex Alpha 5 on my T40, but also with the latest Downloaded the archlinux-2015.04.01-dual.iso via torrent. Buffer I/o Error On Device Logical Block In fact if u pay attention when Brasero burns the ISO in the window appear "burning track 1" so it only burns 1 track so the problem of TAO I think Buffer I/o Error On Device Sr0 Redhat This happened just recently, i first installed libdvdcss-dev and then i started watching a movie.

To me, this particular bug is fixed, but the usability bug is still open. http://centralpedia.com/o-error/ubuntu-buffer-i-o-error-on-device-hdb.html Also contence there not system related, only backups. studentz (studenz) wrote on 2009-11-12: #58 It happened with me too. Offline #16 2015-04-14 08:03:50 satanselbow Member Registered: 2011-06-15 Posts: 534 Re: Installation problems: I/O erro: dev sr0 ewaller wrote:Looks like a Windows bug. Buffer I/o Error On Device Sr0 Centos

it works. -> no more error when installing. User contributions on this site are licensed under the Creative Commons Attribution Share Alike 4.0 International License. It could be. Check This Out Can this be a problem with the USB port? –tapananand Jul 19 '13 at 13:24 It could be.

What amazes me slightly is that VLC actually managed to get some video off the DVD but no audio. Blk_update_request I/o Error Dev Sr0 Adv Reply December 2nd, 2008 #9 __Ryan__ View Profile View Forum Posts Private Message Visit Homepage Gee! Only answer I have seen that worked for anyone is to go into the BIOS and change the DMA settings for the optical drive to UDMA2 instead of auto.

So all ok ?

This would be rather unlikely.Or is there another explanation for this? I did both a BIOS upgrade, tried to to experiment with setting SATA to compatible mode in BIOS and disabling memory remapping. I didn't upgrade from a previous install. Kernel: Buffer I/o Error On Device It could be a problem with the IDE...try the following: Put in the CDWhen you get to the menu press F6 (I think, don't have it in front of me) Add

When I used wodim on the same computer and drive, I was able to burn a usable disk. apache2 Linux - General 1 03-22-2009 03:58 AM Buffer I/O error on device sdi, logical block 9 crackerB Linux - Hardware 0 11-11-2008 01:37 AM Buffer I/O Error on device sr1... Formatted the drive, burnt a fresh SimplyMEPIS (latest version off their website) disk and a fresh Ubuntu (9.04) disk to see which they preferred (both onto DVD-RW, and then onto CD-R). http://centralpedia.com/o-error/ubuntu-12-10-buffer-i-o-error-on-device-fd0.html Peter (darkcentrino) wrote on 2008-11-09: #19 Hi, i have this error, too.

Tried 3 drives on a HP dx6050 and a HP xw3100 (Pioneer DVR-111L, Samsung SM352, HL DT ST GWA 4164b), none of them can properly read any DVD I throw at I've no idea why. Yes. Since there was a problem with slower speed on ISO, i just used my already available SonicRecordNow on my XP to do the job.

Sense: No seek complete Odin Hørthe Omdal (velmont) wrote on 2009-11-17: #63 I have such a DVD from *long* ago.