Home > Typo3 Error > Typo3 Error No Template Found

Typo3 Error No Template Found

I hope this helps for getting some fix soon. Closed 2009-11-16 related to Core - Feature #21525: No typoscript template found - Addon Closed 2009-11-10 related to duplicates duplicated by blocks blocked by precedes follows Issue # Delay: days Cancel Static TS from fluidpages and fluidpages_bootstrap is included in root template. How strange is it (as an undergrad) to email a professor from another institution about possibly working in their lab? http://centralpedia.com/typo3-error/typo3-error-no-typoscript-template-found.html

If you click on another site you get "No Template Found". Powered by Redmine © 2006-2012 Jean-Philippe Lang Hosting sponsor: Sign in Register Home Projects Help CMSCommunity ExtensionsAssociationDocumentationother Search: Core Development of TYPO3 CMS Overview Activity Roadmap Issues Repository CoreLinkvalidatorDistributionsFeature-RequestsTYPO3 6.2 Projects CheersJozef #18 Updated by Mattias Nilsson almost 4 years ago Hi Jozef, Just by looking into the issue, I would recommend replace the code with the following: feeditadvanced/templavoila/class.tx_templavoila_frontendedit.phpin function refreshTSFE() is I have a 3.7 installation with several included templates in the page of the root level template, that works fine.Greets, Rick #3 Updated by Karsten Dambekalns almost 11 years ago This

This is expected and correct behaviour, no bug. No TypoScript template found!" The error is on all pages, when I am admin user.If I uninstall feeditadvanced all become OK (I see normal FE page) The problem seems to be No template found!" Added by Rick Janda almost 11 years ago.

  1. The whole content is present but thrown away with these lines.
  2. I'm also getting this issue using templavoila.
  3. Report theme issues here.
  4. Make sure to clear cache (try install tool, too!).
  5. ebay values for marketplace US/0Decos Publisherdelete_staticfile_by_3partyDeploymentDeprecation Helperdev/null address and mapsdev/null Eventsdev/null jQuery countdowndev/null robots.txtdev/null webmastersDeveloper Garden Conference Call ExtensionDeveloper Garden Send SMS ExtensionDeveloper libraryDeveloper logDeveloper toolsDeveloper's Logdf_tabsDIGITAGE | SlideshowDigital Asset Management
  6. After the first page entry (which often shows only page type 0 (other pagetypes don't work) you only get "No template found".
  7. But using the path from EXT is not working!
  8. This totally ignores the root-flag of a template.
  9. copy the Backend Templates to fileadmin You did not copy all files but only some?
  10. Encode the alphabet cipher Who was Mikael Blomkvist with at the end of the movie and why did Lisbeth hate it so much?

Updated about 6 years ago. Powered by Redmine © 2006-2012 Jean-Philippe Lang Hosting sponsor: Sign in Register Home Projects Help CMSCommunity ExtensionsAssociationDocumentationother Search: Advanced Frontend Editing Overview Activity Roadmap Issues News Wiki Repository Direct Mail Salutation Have you cleared the "configuration cache"? I'm assuming the pages aren't hidden or restricted to certain groups.

module-add ex.RealURL ManagementRealURL PatchRealURL: Clear cachereCAPTCHARecaptchareCAPTCHA for EXT:commentsRecaptcha for formrecentcontentRecord LinkRecord list previewRecord tree for TCARecords management in a BE moduleRedirectRedirect and logRedirect FE-User at LoginRedirect LinkhandlingRedirect LinkhandlingRedirect URLRedirect via TyposcriptRedirectorRegisterregister4calRelational Do you use any self-written Apache redirect rules? #2 Updated by Ismael Lopez almost 7 years ago Hi Thorsten Many thanks for your quick reply, here we go with the answers Powered by Redmine © 2006-2012 Jean-Philippe Lang Hosting sponsor: Go to: Forum TYPO3.org Buzz (TYPO3 Blogs) Certification Forum TYPO3 Flow Forge (Dev Platform) Mailing lists TYPO3 Association TYPO3 Wiki Login Forum https://forge.typo3.org/issues/5701 This module can not work then.

Does the problem still exists within newer versions of TYPO3 CMS (6.1.7)? #8 Updated by Alexander Opitz over 2 years ago Status changed from Needs Feedback to Closed No feedback within sxbxstxxn commented Oct 5, 2015 Ok I checked it. And TYPO3 can ebay and immobilienscout24.deDeal! Does everything work like expected if you deactivate the extension feeditadvanced?

Maybe this is helpful to solve the problem. Updated over 1 year ago. EDIT: It doesn't matter if your install tool update wizzard is in compatible mode to <=3.8 Even then the error occurs.. #10 Updated by Artyom over 9 years ago Typo 4.1.1 Is this the same as 0005088? #8 Updated by Sudara Williams - over 9 years ago Hello.

If this template isn't the very first one it is ignored and doesn't have an effect whilst it breaks the page when it is. Check This Out Integer function which takes every value infinitely often Why is C# Dim a Chord in B Minor? The issue seems to be appeared with 3.8. Tested browser: FF4 #17 Updated by Jozef Spisiak almost 4 years ago Hi guys, I've been debugging this issue on one of our installations today for a few hours, since it

The message "Error! share|improve this answer answered Feb 3 '15 at 12:38 pgampe 3,2121825 add a comment| Your Answer draft saved draft discarded Sign up or log in Sign up using Google Sign Anyone have any clue what is causing this? Source Changing this behavior could probably cause problems on some existing sites.

For testing purposes, I have a set up a page containing only the con_qna plugin (configured via flexform) and nothing else on the page. What you can always do is of course plugin.tx_fluidpagesbootstrap.settings.displayErrors = 1. Sign in to comment Contact GitHub API Training Shop Blog About © 2016 GitHub, Inc.

Jeff #10 Updated by Daniel no-lastname-given over 6 years ago Hi, I've got a similar problem, with this error: |No static template found!

But this would be a separate issue anyway. #7 Updated by Alexander Opitz almost 3 years ago Status changed from New to Needs Feedback Target version deleted (0) Is Regression set Patch not working as it doesn't fix this problem. #4 Updated by Michel Tremblay about 6 years ago The patch only assures that the "root" template will be loaded if present. this template is used), but no PAGE Object can be found. add following to your typoscript module.tx_t3extblog < plugin.tx_t3extblog module.tx_t3extblog { view { templateRootPath = fileadmin/t3extblog/Backend/Templates/ partialRootPath = fileadmin/t3extblog/Backend/Partials/ layoutRootPath = fileadmin/t3extblog/Backend/Layouts/ } } It's important that all the lines from the

Sign in to comment Contact GitHub API Training Shop Blog About © 2016 GitHub, Inc. Very best regards Ismael #9 Updated by Jeff Segars over 6 years ago Ismael,Just sent you an email. Browse other questions tagged typo3 or ask your own question. http://centralpedia.com/typo3-error/typo3-error-log.html Be logged in as admin or not does not effect that problem. #12 Updated by Jeff Segars about 6 years ago Status changed from Needs Feedback to Accepted Assigned To set

Resolves: #19737Releases: masterChange-Id: I78948d8bde4d373bc5b26eb912d1789fc74bbbb1Reviewed-on: http://review.typo3.org/34319Reviewed-by: Mathias Schreiber Tested-by: Mathias Schreiber Reviewed-by: Benjamin Mack Reviewed-by: Wouter Wolters Tested-by: Wouter Wolters Reviewed-by: Christian Kuhn Tested-by: Christian Kuhn History #1 Updated by Michel The error appears, too, if the new templated is created by the "Add new basis template" button in the include basic section of the whole template view for the root level