Home > Unable To > Unable To Mount Samsung_android Error Initializing Camera

Unable To Mount Samsung_android Error Initializing Camera

Contents

ricardisimo (ricardisimo) wrote on 2009-06-29: #16 synaptic properties installed files Edit (1.2 KiB, text/plain) ... So if yours is the same device, I have no idea how your rules file could be agnostic to debugging being enabled. My user is already in the plugdev group so I did "sudo chgrp plugdev /dev/usbdev2.25*", and then gThumb was able to import my photos again. Please let me know if you need them. his comment is here

share|improve this answer edited May 30 '14 at 1:38 answered Apr 6 '13 at 21:57 Fukuzawa Yukio 1,61522043 4 I'm using SGS4 and the solution above worked for me. –BentCoder My mother's camera is identified (via the "lsusb" command) as "Kodak Co. However, there's no arguing with results, and "Camera" is in fact extracting my photos despite any supposed mounting problems. Invalid settings detected Virtualbox Host only Adapter solved 1. http://stackoverflow.com/questions/15055304/unable-to-mount-samsung-android-in-ubuntu

Unable To Mount Samsung Android Unable To Open Mtp Device

Narayanacharyulu (1) MS word (1) MS13-036 (1) msdn (2) mse (2) msf (1) msfconsole (3) msfupdate (1) MSI WINDPAD (1) mtp (1) MULTI CONVERTOR (1) MULTIFORMAT (1) MULTITAB (1) multitasking (1) After many hours of testing, with bootable live-usb, it appears that this might not be an Ubuntu problem. When you connect your phone the first time and USB debugging is ticked it's not actually right.

  • Or maybe even more importantly, does anyone know if this problem will persist with 11.04 (Natty)?
  • Results 1 to 6 of 6 Thread: Samsung SII phone/camera - cannot mount!
  • Attempts to cd into it with bash or open it from the Places menu in GNOME both give the message "Transport endpoint is not connected".
  • This is a common issue for Ubuntu users trying to transfer files from a Samsung or any Android Mobiles.You get the following screen as seen below : 2.
  • Here is my output from "aptitude show camera.app": Package: camera.app State: installed Automatically installed: no Version: 0.8.0-8build1 Priority: optional Section: universe/graphics Maintainer: Ubuntu MOTU Developers
  • While access is the first step I'm trying to achieve I ultimately want to be able to skip jumping through hoops and just unlock my S4 plug it in to the
  • I had been an avid follower of VMWARE until recently wherein I have shifted my loyalties to VIRTUAL BOX....simple,easy....and the best ...

Ubuntu Ubuntu Insights Planet Ubuntu Activity Page Please read before SSO login Advanced Search Forum The Ubuntu Forum Community Ubuntu Official Flavours Support Hardware [ubuntu] Samsung SII phone/camera - cannot mount! Modify functions in R using body, formals and environment methods Is it dangerous to use default router admin passwords if only trusted users are allowed on the network? I don't know if it was an update that broke something, since i don't use my camera that often, or a user issue. > > The problem: > When i connect Unable To Access “samsung Android TNG Season 5 Episode 15 - Is the O'Brien newborn child possessed, and is this event ever revisited/resolved/debunked?

share|improve this answer edited May 24 '15 at 1:08 answered May 24 '15 at 0:59 JoKeR 4,42221745 This does not work for me. Error Initializing Camera: -60: Could Not Lock The Device up vote 5 down vote favorite 4 I'm running ubuntu 12.04 and have a rooted samsung galaxy s4. Can you get MTP to detect it with USB debugging enabled? Join Date May 2009 Location Missouri, USA Beans 350 DistroUbuntu Re: Samsung SII phone/camera - cannot mount!

Having an Issue With Posting ? Ubuntu Couldn't Find Matching Udev Device I was facing the same problem with my android device. Yes that seems to mean an ownership problem and the kludgey stufff is kludgey so we need a good solution. Newer Post Older Post Home Subscribe to: Post Comments (Atom) Visitants Follow by Email I'm an IndiBlogger Winner Blog Archive ► 2016 (15) ► September (2) ► August (1) ► July

Error Initializing Camera: -60: Could Not Lock The Device

turn on camera --> watch how the rhythmbox GUI turns gray (unresponsive) and track position stalls (music goes on) 6. https://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1822198 In the example above, the vendor ID is 04e8 and device ID is 6860 (note 04e8:6860 in the output). 5) Open the rules file for editing (if it's not already in Unable To Mount Samsung Android Unable To Open Mtp Device Hosted by Leaseweb We're Social Error Initializing Camera: -53: Could Not Claim The Usb Device Might take your mind off the MTP issues for a while Who knows...

Does Nietzsche's rejection of Socrates mean that he is a relativist about ethics? this content The problem: When i connect the camera by usb, i get three pop ups (screen shot 1 will show this) Two of them asking me what i want to do with TNG Season 5 Episode 15 - Is the O'Brien newborn child possessed, and is this event ever revisited/resolved/debunked? Morrell, Ph.D. Error Initializing Camera: -1: Unspecified Error

FORUMS AT&T Galaxy Note I717 Q&A, Help & TroubleshootingAT&T Galaxy Note I717 GeneralAT&T Galaxy Note I717 AccessoriesAT&T Galaxy Note I717 Android DevelopmentAT&T Galaxy Note I717 Original Android DevelopmentAT&T Galaxy Note I717 I'm happy for you that you are no longer > suffering from this bug, but we don't know why or what fixed it in your > case or if it's fixed Volens et Potens! weblink I tried it once via the right click and then doing cut...

Why is C# Dim a Chord in B Minor? Unable To Locate Package Go-mtpfs Basically it uses 777 permissions instead of 666. PowerShot S2 IS (PTP mode) >  Bus 003 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub >  Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub >  Bus

Rich Wales (richw) wrote on 2009-06-29: #17 As best I can tell, what you installed is absolutely identical to what I installed.

Another workaround might possibly be to uninstall the gphoto2 package; I haven't tried this yet. Strange device identification How do really talented people in academia think about people who are less capable than them? Problem solved... Ubuntu Mount Android Phone What it loses in style points it makes up elsewhere.

Browse other questions tagged ubuntu or ask your own question. Or, alternatively -- since camera support used to work properly in Ubuntu, but apparently broke fairly recently -- did such info exist in the "udev" rules at some time in the Even when it wasn't rooted I had access to the sd card just like any other drive being mounted. http://centralpedia.com/unable-to/unable-to-open-connection-due-to-security-error-samsung-galaxy.html On Thu, 2010-11-18 at 15:34 +0000, Todd Lewis wrote: > I'm sorry, but "Solved with some update" is hardly a "case closed".

Where are the older versions? play music --> does so 5. This is a Samsung Galaxy Tab 10.1v (from Google I/O). I know how to connect the phone with mass storage, my question was related to why does the error message appear and what does it when connecting via MTP –coversnail May

I checked the permissions on these files and they were root:root 660 which means my user can't access them. Is it dangerous to use default router admin passwords if only trusted users are allowed on the network? I tried to toggle it too, but that does not change anything, except usb numbers differ in the error message. –Pilot6 May 24 '15 at 9:43 Well as I asked 3 years ago viewed 48446 times active 1 year ago Related 2Where has the option to mount as hard drive gone …?4How do I mount a Kindle Fire 10.2.6 on

eventually. I have to go out for a while but will look at it again when I get back. CJLinSF (cjlemmon) wrote on 2009-05-30: #11 Ooops, this is not a bug on my Motozine ZN5. kill gvfs-gphoto2-volume-monitor 2.

This can be done by clicking on the yellow pencil icon next to the tag located at the bottom of the bug description and deleting the 'needs-upstream-testing' text. Popular Posts [SOLVED] : You will have to enable the component called 'universe' backtrack 1. Volens et Potens! I'll try it out soon.

Surely someone out there, perhaps a really kind, thoughtful, superbrained HyperDevvy can give us a proper fix? This was happening even after I temporarily added my user account to the "root" group, and after I added stuff to /etc/udev/rules.d to recognize my camera and put its USB device With debugging disabled, it's 6860, like your example. Afther you pdate everything restart pc.

I have some screenshots of the errors I'm getting. That is a very strange problem you have discovered. How to apply for UK visit visa after four refusal Is there a developers image of 16.04 LTS? Do pulled hair from the root grow back? 2011 MacBook Pro upgrade?